5 x Mooie koffietafelboeken voor reisliefhebbers

Koffietafelboeken, we love them! Deze eyecatchers kunnen echt iets toevoegen aan je interieur en ze zijn leuk voor een moment van ontspanning. Zeker als ze jouw wanderlust doen aanwakkeren. Lekker met een kopje thee door een dik boek bladeren en wegdromen naar prachtige bestemmingen wereldwijd. Daarom hebben we de 5 mooiste koffietafelboeken over reizen hieronder voor je verzameld.

Vogue on location

Alles uit de koker van Vogue is natuurlijk mooi en stijlvol. Zo ook het dikke boek Vogue on location. Een prachtig verzamelwerk van de mooiste foto’s en reportages van mensen en plekken over de hele wereld. Een must-have voor op je salontafel.

The New Mediterranean

Behoefte aan interieur inspiratie? Het boek The New Mediterranean is voor iedereen die gek is op rustieke vormen, warme aardetinten en de moderne kijk op de Mediterrane esthetiek. Het boek staat vol met prachtige interieurs en vakantiehuizen die je even doen wegdromen naar het zonnige Middellandse Zeegebied.

NYT. 36 Hours World

Het boek 36 Hours World (van The New York Times) is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen aan mensen die gek zijn op stedentrips. De dikke pil staat namelijk vol met fraai vormgegeven reisinformatie voor 150 steden wereldwijd. Van Abu Dhabi tot Zurich. Aan reisinspiratie geen gebrek!

Cook the Mountain

Je reislust aanwakkeren kan ook middels een goede maaltijd. Het gigantische Cook the Mountain kookboek is geschreven door Michelin chef Norbert Niederkofler en staat vol met haute cuisine recepten uit Zuid-Tirol. Hiermee haal je de verfijnde smaak van Italië (en een beetje Oostenrijk) in huis.

Hide and seek

Altijd al gedroomd van een huisje in het bos of een minimalistisch(er) leven in de natuur? Dan is dit Hide and Seek boek echt iets voor jou! Het staat vol met prachtige tiny houses en cabins. Van deze architectonische pareltjes krijg je spontaan zin om je leven helemaal om te gooien of een tweede huisje in het bos te kopen.