Vaar met de stijlvolle Seven Seas Mariner de wereld rond in 155 dagen

Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe 2026 World Cruise met 154 nachten op zee aan.

©RSSC

Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, heeft de langste World Cruise ooit aangekondigd. De cruise op de stijlvolle Seven Seas Mariner gaat op 10 januari 2026 van start en is een droom voor nieuwsgierige en avontuurlijke reizigers.

The Sense of Adventure

Regents 2026 World Cruise – The Sense of Adventure – begint en eindigt in Miami, Florida (VS). De gasten, die 154 nachten aan boord doorbrengen, varen over drie oceanen en komen op ongelooflijke plaatsen in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Stille Oceaan, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. Tijdens de reis wordt een afstand van maar liefst 39.722 zeemijl afgelegd en wordt er in 77 havens in 41 landen op zes continenten aangemeerd.

Op de route wordt een bezoek gebracht aan 47 UNESCO Werelderfgoedsites, zoals het natuurreservaat Vallée de Mai op Praslin in de Seychellen, Robbeneiland bij Kaapstad, Zuid-Afrika en het Great Barrier Reef bij Cairns, Australië.

©RSSC

Inclusief 431 landexcursies op 6 continenten

Regent staat erom bekend dat het gasten een ongekende ervaring biedt op de meest bijzondere plekken ter wereld. Dat zal tijdens deze cruise niet anders zijn – bij de reis zijn 431 landexcursies en 16 overnachtingen in verschillende havens aan boord inbegrepen. Reizigers kunnen dan ook fascinerende bestemmingen zoals Bora Bora in Frans-Polynesië, Darwin in Australië en Walvisbaai in Namibië verkennen en zullen onvergetelijke herinneringen maken.

Nieuw zijn drie bijzondere ervaringen aan land – A Taste of History at the Battleship Missouri in Honolulu, Hawaï. Across the Archipelago Dinner at Garuda Wisnu Kencana in Bali, Indonesië en Passport to Portuguese Flavor at Convento do Beato in Lissabon – die de gasten de kans bieden om nog dieper in de cultuur te duiken. 

©RSSC

Stijlvol de wereld rond met de Seven Seas Mariner

Seven Seas Mariner is ’s werelds eerste all-suite, all-balcony luxe cruiseschip met een strak, ruim en eigentijds interieur dat zich kenmerkt door Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. De 459 bemanningsleden verlenen zeer persoonlijke service aan de 696 gasten.

De vier restaurants vormen een prachtige ambiance waar gasten kunnen genieten van de lekkerste gerechten, zoals traditionele steaks, de moderne Franse keuken, authentieke Italiaanse eten en een uniek menu voor gasten met speciale wensen in Compass Rose. In de openbare ruimten van Seven Seas Mariner, waaronder de vier chique bars en lounges, kunnen gasten na een drukke dag vol excursies even ontspannen.

De stijlvol ingerichte suites van het cruiseschip zijn voorzien van luxe Elite Slumber bedden met een en hebben een zitgedeelte met comfortabele bankjes en een salontafel. Alle suites hebben een eigen balkon en een extra grote badkamer met marmeren accenten en producten van L’Occitane of Guerlain.

©RSSC

Inclusief premium extra’s

Voordat de gasten voor hun wereldreis aan boord van Seven Seas Mariner stappen, brengen ze een nacht door in een luxe hotel in het bruisende Miami, Florida en zijn ze te gast op een exclusief pre-cruise gala.

De exclusieve World Cruises van Regent zijn inclusief persoonlijke extra’s, waaronder onbeperkte valet wasservice inclusief stomen en strijken, telefoontegoed per suite, een cadeau als aandenken en meer. Gasten kunnen met een gerust hart op reis, want er zijn medische faciliteiten aan boord en alle visums worden voor hen geregeld.

De persoonlijke service, de gastronomische hoogstandjes in elegante restaurants, de premium dranken in de chique bars en lounges en het beste entertainment maken de ongeëvenaarde ervaring waar Regent bekend om staat, compleet.

©RSSC

Boek de reis van leven!

De prijzen van deze 154 nachten-cruise variëren van € 86.579 per persoon in een luxe Deluxe Veranda Suite tot € 245.369 per persoon in de royale Master Suite.

De 2026 World Cruise kan worden geboekt vanaf 22 maart 2023, maar gasten kunnen zich al vanaf 13 maart registreren. Dit kan online op RSSC.com/2026-World-Cruise.