Tijd voor een duik: dit zijn de mooiste infinity pools in Europa

We verlangen naar zon, zee, strand en een duik in een helderblauw zwembad. Natuurlijk met een beetje fraai uitzicht, want het oog wil ook wat. We hebben daarom 5 luxe hotels in Europa voor je geselecteerd die uitblinken dankzij het zwembad. Deze infinity pools behoren terecht tot de mooiste ter wereld en daarom wil jij er binnenkort ook een duik nemen!

Alpin Panorama Hotel Hubertus

1. Alpin Panorama Hotel Hubertus – Olang, Italië

Het schitterende Alpin Panorama Hotel Hubertes ligt op een rustige plek ten midden van de Dolomieten. Hier verrijzen de imposante toppen van de Dolomieten uit het natuurrijke landschap van Zuid-Tirol. Het is het perfecte decor om te aanschouwen vanuit het spectaculaire zwevende zwembad. Het 25 meter lange zwembad wordt het hele jaar door verwarmd (33ºc) en is gevuld met kristalhelder bronwater.

Hotel Villa Honegg

2. Hotel Villa Honegg – Honegg, Zwitserland

Zwitserland is het land bij uitstek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van alledag. Het natuurrijke land herbergt veel prachtige luxe hotels en resorts. Een daarvan is Hotel Villa Honegg waar het infinity zwembad de show steelt. In het 34ºc warme water kun je genieten van het spectaculaire uitzicht op het Vierwoudstrekenmeer, zowel bij sneeuwval als zonneschijn.

Miramonti Boutique Hotel

3. Miramonti Boutique Hotel – Merano, Italië

Een ander pareltje in Italie is het Miramonti Boutique Hotel. In dit elegante boutique hotel geniet je optimaal van de natuur, architectuur en wellness faciliteiten. Het ligt tegen een bergwand aan en vanuit het zwevende overloopzwembad geniet je van een weergaloos panorama. Het hotel sleepte meerdere awards binnen, waaronder die van Galut-Millau voor ‘hotel van het jaar’.

Hotel Grace

4. Hotel Grace – Santorini, Griekenland

Santorini is een populaire reisbestemming voor honeymooners. Het aanbod van fraaie boutique hotels met uitzicht op zee is groot. Toch blinkt er een heel specifiek uit: Hotel Grace, mede dankzij het spectaculaire overloopzwembad. Mocht je dus nog een luxe verblijf zoeken voor je volgende zonvakantie, dan kan deze op je lijstje!

Grand Hotel Central

5. Grand Hotel Central – Barcelona, Spanje

Infinity pools hoeven niet per sé over te lopen in een landschap met uitzicht op water. Ook in de grote steden kan je genieten van zwembaden die overlopen in de skyline, al worden het dan vaker rooftop pools genoemd. Hoe je het ook wil noemen, Grand Hotel Central hoort zeker in dit lijstje met beste infinity pools in Europa, want het bruisende centrum van Barcelona is hier praktisch je achtertuin.