Duik in de wereld van Westeros tijdens de Game of Thrones Studio Tour

Op 4 februari 2022 is het eindelijk zover. Dan gaan de deuren open van de langverwachte officiële Game of Thrones Studio Tour. Deze nieuwe attractie staat in het Noord-Ierse Banbridge, een van de originele opnamelocaties van de enorm succesvolle HBO-serie. Noord-Ierland fans uit alle uithoeken van de wereld wisten het échte Westeros – het land van prachtige landschappen, kusten en bergen die te zien waren in sommige van de gedenkwaardigste scènes uit de serie – al eerder te vinden, maar nu kun je er ook terecht voor een heuse filmtour.

Game of Thrones Studio Tour in Noord-Ierland

De fonkelnieuwe interactieve ervaring van maar liefst 34.000 vierkante meter biedt fans van de serie de mogelijkheid om een gigantisch aanbod aan originele sets, kostuums, props en decorstukken te bekijken en helemaal op te gaan in de Seven Kingdoms. Fans stappen de iconische Great Hall in Winterfell binnen waar Jon Snow werd uitgeroepen tot koning van het noorden. Aanschouw de imposante Dragonstone-troon van Daenerys Targaryen en bekijk van dichtbij de fantastische props en wapens uit Game of Thrones. Je leert alles over de visuele effecten en komt meer te weten over de totstandkoming van de serie.

Voor deze immersieve en zintuiglijke ervaring wordt de nieuwste technologie gebruikt om de wereld van Westeros op te roepen en de serie levensecht te verbeelden – van de King’s Landing tot Winterfell, Dragonstone, de Wall en alle gebieden daarachter.

Ontdek het échte Westeros

Peter van Roden, Senior Vice President van Warner Bros. Themed Entertainment, vertelt: “We verheugen ons enorm op de opening van de allereerste Game of Thrones Studio Tour in de Linen Mill Studios. Het besef dat je op precies dezelfde plek staat als waar enkele van de meest iconische scènes uit de serie zijn gefilmd, is een heel bijzondere ervaring en we weten zeker dat de fans van Game of Thrones dat ook zo zullen ervaren als ze de enorm gedetailleerde sets, kostuums en props van dichtbij kunnen bekijken.”

Andrew Webb en David Browne, Executive Directors bij Linen Mill Studios, zeggen: “Deze unieke beleving belooft de totstandkoming van de serie op ongeëvenaarde wijze tot leven te brengen en wij kijken ernaar uit om fans en bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen. Bij het opengooien van de deuren van de Studio Tour beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van het Game of Thrones-verhaal hier in Noord-Ierland. De opnamestudio was jaren ontoegankelijk voor publiek, maar nu is de tijd aangebroken voor fans om de Seven Kingdoms binnen te gaan en zelf een reis te maken in de wereld van Westeros.”

Bestel nu je tickets

De Game of Thrones Studio Tour is makkelijk bereikbaar vanuit Dublin en Belfast. Tijdens deze tour reis je af naar het hart van Westeros voor een adembenemende fantasywereld; vol originele sets, props, kostuums en nog veel meer onderdelen van achter de schermen. Tickets zijn te koop op www.gameofthronesstudiotour.com.