Airbnb in the City: Overnachten in het appartement van Carrie Bradshaw!

Ter ere van de aanstaande release van HBO Max Original “And Just Like That…”, het nieuwe hoofdstuk van Sex and the City, opent Sarah Jessica Parker eenmalig de deuren van Carrie Bradshaw’s appartement in de Upper East Side.

Airbnb, Tara Rice

Inmiddels meer dan 20 jaar geleden stapte Carrie Bradshaw ons leven binnen als unlucky-in-love-advies columnist – en op stiletto’s nog wel. Terwijl de anticipatie toeneemt om het geliefde personage opnieuw te zien schitteren in een volgend hoofdstuk, “And Just Like That…”, voegt Sarah Jessica Parker Airbnb Host toe aan haar cv. Ze biedt fans namelijk de kans voor een once-in-a-lifetime verblijf in Carrie’s appartement – inclusief een inkijkje in haar iconische kledingkast.

Het appartement van Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker host op 12 en 13 november 2021 twee overnachtingen voor twee gasten in een reconstructie van Carrie’s huis voor slechts 23 dollar per nacht. Dit ter ere van het 23-jarige jubileum van Sex and the City. Nu niet te vroeg gaan juigen… Het is namelijk een exclusief event voor de lucky few die als eerste een aanvraag indienen op airbnb.com/sexandthecity. Helaas is het ook een eenmalig event, dus na 12 en 13 november is het appartement niet meer beschikbaar. Jammer! Want wat zou het tof zijn als je dit appartement het hele jaar door zou kunnen boeken. Een gemiste kans toch?

Airbnb, Tara Rice

De volledige ‘Carrie-Experience’

Hoe een nacht in Carrie’s leven eruitziet? Tijdens het verblijf worden de gasten ondergedompeld in een typisch en merkwaardige Carrie-Experience, inclusief het volgende:

  • Een warm virtueel welkom bij het inchecken door Sarah Jessica Parker zelf, in thema die je doet denken aan de intro van de serie
  • De mogelijkheid om de trappen van haar brownstone af te dalen en door de straten van Manhattan rond te slenteren (exclusief plons van een stadsbus)
  • Cosmopolitans voor een toast met vrienden
  • De kans om Carrie’s iconische kast te bewonderen en uit te proberen, compleet met haar favoriete looks (zoals de roze Patricia Field tutu die ze draagt in de openingscredits), designer items en natuurlijk, schoenen!
  • Een stylingsessie en fotoshoot waar gasten hun innerlijke fashionista’s naar boven kunnen halen.

Klinkt fantastisch toch? Carrie, als je dit leest… Wij zien die nieuwe carrière wel zitten en nemen graag het stokje als Airbnb host over. Dit juweeltje verkoopt zichzelf wel.