Molton Brown viert jubileum Heavenly Gingerlily met limited edition collectie

Molton Brown komt met een limited edition design van de iconische Heavenly Gingerlily-lijn en biedt het perfecte geschenk voor Moederdag.

Het Britse parfumhuis Molton Brown introduceert een nieuw limited edition ontwerp voor de Heavenly Gingerlily-collectie. Het bestselling icon op basis van witte bloemen is al meer dan twintig jaar wereldwijd, bij vele generaties, een geliefd parfum. En om het jubileum van deze klassieke geur te vieren heeft Molton Brown een prachtige illustratie laten ontwerpen: lelies in volle bloei, die op de Bath, Body en Handcare flacons is afgebeeld – een uniek, bijzonder cadeau, passend bij de lente.

Limited Edition Heavenly Gingerly design

Heavenly Gingerlily was aanvankelijk een persoonlijk project van meesterparfumeur Jacques Chabert. Het idee voor deze geur ontstond toen Jacques een botanische tuin bezocht waar hij gefascineerd raakte door een uitzonderlijke gemberlelie-soort.

Hij wist dezelfde intrigerende kwaliteit van het aroma na te bootsen en combineerde het akkoord met aquatische noten. Een creatie waarin hij zijn eigen bloemige twist aan de kenmerkende ‘jaren negentig’ parfumtrend van verkwikkende aquatische geuren wist te geven.

Floral & Citrus Body Care Gift Set

De zachte geur van bloeiende lelies

Omhuld door zachte topnoten van kardemom en gember, bestaat de compositie uit een bloeiend hart van lelies, verweven met stralende tuberoos en hintjes van de Afrikaantjes-plant. Een basis van cederhout en musk geeft de geur een gracieus, langhoudend parfumspoor – perfect voor een zalig lentegeuren-ritueel.

Hand Care Gift Set

Mooi geschenk voor Moederdag!

De limited edition collectie is dankzij haar vrolijke verpakkingen perfect als moederdag geschenk. Hiermee tovert ze haar badkamer om tot een bloemenparadijs; en ervaart ze het gelukzalige gevoel van de Hand Care-collectie; diepreinigend, hydraterend en subtiel geparfumeerd. Voor de bad- of douchebeleving hebben zowel de rijke Bath & Shower Gel als de bijpassende, luchtige Body Lotion een verzachtende werking op de huid, die de hemelse geurbeleving nog eens extra verdiepen.

Het geurritueel kan verfijnt worden met enkele spraytjes van de elegante Eau de Toilette of de rijke, intensere Eau de Parfum – met een kenmerkende geurnoot van sensuele hyacint, voor een vleugje extra allure.