Een vleugje Italiaanse flair met de Sense of Lake collectie van Grand Hotel Tremezzo

Grand Hotel Tremezzo, het mooiste hotel aan het Comomeer, heeft onlangs de nieuwe Sense of Lake collectie uitgebracht. In de online boutique kun je nu alle exclusieve producten bestellen.

Grand Hotel Tremezzo is al meer dan 100 jaar een begrip in Italië en heeft ook in eigen land een goede reputatie. Het luxe 5-sterrenhotel schittert langs het Comomeer en springt dankzij het iconische water-on-water zwembad direct in het oog. Je vindt er alles onder één dak, zelfs een luxe winkel met producten van het huis. Sinds kort is het imperium uitgebreid met een online shop en een prachtige ‘Sense of Lake’ collectie. Hiermee haal je de Italiaanse flair (en het vakantiegevoel) in huis.

Grand Hotel Tremezzo

De oranje zonneschermen die de gevels van Grand Hotel Tremezzo versieren, verraden de geur die je bij binnenkomst ruikt; sinaasappel met een bloemige ondertoon. De feloranje kleur van deze vrucht komt in de gehele huisstijl van het hotel terug. Niet alleen in de parasols, strandlakens en kussens op de strandbedjes, maar ook in de producten die exclusief voor het hotel gemaakt worden en vanaf nu online te bestellen zijn op Senseoflake.com.

Sense of Lake

De T shop ligt achter het hotel, in een weelderige oase vol bloemen en planten. De gevel van de winkel is bedekt met klimopplanten en bij binnenkomst ruik je wederom de friszoete geur van Aqua Como; het huisparfum, met dezelfde geur als dat van de verzorgingsproducten in de kamers.

In deze prachtige boetiekwinkel ben je aan het juiste adres voor unieke badmode, zonnebrillen, geurkaarzen, koffers, tassen en andere luxe lifestyle producten. Alles behoort tot de overkoepelende Sense of Lake collectie.

Italiaans vakmanschap

Het is een genot om door de T shop te lopen en wat nieuwe items te shoppen, waarmee je tijdens je verblijf langs het water kan flaneren. Wie te ongeduldig is om te wachten tot de volgende vakantie, of stiekem al heel benieuwd is naar de nieuwe collectie, kan alle items ook gewoon vanuit thuis online bekijken én bestellen.

De producten zijn grotendeels ontworpen door Italiaanse designers. Het gaat om collecties die exclusief voor het hotel zijn gemaakt. Italiaans vakmanschap in combinatie met prachtige stoffen en materialen van hoge kwaliteit. De prints, kleuren en ontwerpen zijn uniek en zul je dan ook nergens anders tegenkomen. Wie op zoek is naar iets bijzonders, of iemand een prachtig cadeau wil doen zal hier dus zeker slagen.

Bestel je favorieten online

Heb je in Grand Hotel Tremezzo verbleven en mis je die oh-zo-lekkere zoete geur van Aqua Como? Of ben je op zoek naar een one-of-a-kind strandtas, strooien hoed, sieraad of badpak? Voor unieke badmode en statement pieces hoef je niet eens het vliegtuig te pakken. Je kunt de gehele collectie (wereldwijd) online bestellen op Senseoflake.com. Wie echter nog geen zomerplannen heeft raden we toch aan een verblijf in Grand Hotel Tremezzo te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen!