Deze fijne gezichtmaskers stop je in je toilettas voor je volgende reis

Reizen zit er voorlopig nog even niet in maar zodra het weer kan zullen de meeste gelijk hun koffers pakken. Want wie heeft er dit jaar niet gedroomd van een heerlijke zonvakantie aan het strand met een cocktail in de hand? We hebben goede hoop dat het snel weer kan en daarom kun je nu vast beginnen met de broodnodige voorbereidingen. Tijd om die donzige benen te epileren en je poezelige teentjes weer beach proof te maken! En mocht het dan eindelijk zover zijn… dan zijn dit de fijne gezichtmaskers om mee te nemen.

Dr. van der Hoog 3-minuten masker aloë vera

Hydrateren is key. Tijdens een zonvakantie is het hydraten van je tere huidje extra belangrijk. Naast het flink smeren van SPF heeft je gezicht nog wat extra liefde nodig. Breng na een dagje strand dus een facial mask aan met aloë vera, wat je huid verkoeld, verzacht en geneest na verbranding.

Skin Recovery Masker

Deze rijke crème van Paula’s Choice kalmeert en hydrateert de zeer droge, gevoelige en schilferige huid. Het herstelt de vochtbalans en laat de huid direct comfortabel aanvoelen.

Charlotte Tilbury Sheet Mask

De Magic Facial Dry Sheet Masks van Charlotte Tilbury kun je niet één maar drie keer gebruiken. En hoewel het gezichtsmasker droog aanvoelt, hydrateert het de huid optimaal met vitaminen en voedende oliën. De magische werking zorgt zonder rotzooi voor een zacht huidje. Een must-have voor in je toilettas!