Zielinski & Rozen opent haar eerste parfumzaak in Nederland

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis uit Israël dat dateert uit 1905. Tegenwoordig wordt het merk geleid door parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen. “Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment” – aldus Erez Rozen. Goed nieuws… het parfumhuis heeft onlangs haar eerste zaak in Amsterdam geopend!

Erez Rozen streeft niet naar perfectie. Hij drukt identiteit uit door middel van tonen en ingrediënten in plaats van beïnvloed te worden door trends. De uit meerdere componenten bestaande en dynamische geuren van Zielinski & Rozen verschillen in inhoud en zelfs in hun fysieke eigenschappen van elkaar. Ze roepen een emotionele band op, brengen hun eigen associaties naar voren, men wil ze elke keer herkennen, spelend met beelden en stijlen, het kiezen van de stemming van de dag. Alleen de hoofdpersoon van Zielinski & Rozen is ongewijzigd – dat ben jij.

Nieuwe geuren aan de Amsterdamse grachten

Zielinski & Rozen opende onlangs haar eerste boetiek langs de Amsterdamse grachten in de bruisende Utrechtsestraat. Bij binnenkomst worden gasten ondergedompeld in vakmanschap door het gebruik van natuurlijke materialen en worden ze begroet in de wereld van Zielinski & Rozen. Een plek waar de tijd even stil staat en unieke geuren je de drukte van het bruisende Amsterdam even doen vergeten.

Producten met een persoonlijke touch

De boetiek toont een uniek assortiment geuren bestaande uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Elke fles is de persoonlijke touch van de makers van Zielinski & Rozen; met de hand ondertekend met de belangrijkste ingrediënten en elk product is uniek van andere met een geur met dezelfde naam. De artistieke en creatieve identiteit van Zielinski & Rozen draait om het bouwen van een echte gemeenschap, in samenwerking met acteurs, kunstenaars, chef-koks, ontwerpers en muzikanten.

Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen variëren tussen € 8,50 en € 215 in de boetiek en online.